Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei presenteren Kempische bedrijven zich op de 6de editie van KempenTech, een hotspot van de Dutch Technology Week.

De bedrijven laten op het techniekevenement hun specialismen, innovaties en nieuwste machines zien. Hun topprestaties staan tijdens KempenTech in de spotlight voor een breed publiek.

Volop bedrijvigheid
De combinatie van programma’s voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden zorgen voor de kracht van de KempenTech (techniek)beurs. Er is een hoop te beleven! Vrijdag is o.a. de relatiedag: voor en door ondernemers. Die dag wordt een bedrijvenbeurs, een netwerklunch en een symposium met netwerkborrel georganiseerd voor ondernemers. Op vrijdag is er ook een uitgebreid techniekprogramma voor basisschoolleerlingen en scholieren op uitnodiging. Zij komen op een speelse manier in contact met techniek en lokale bedrijven.

Op de zaterdag wordt de High Tech Ontdekkingsroute georganiseerd voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen! Voor alle werkenden en werkzoekenden wordt dit jaar de banenbeurs georganiseerd door Werken in de Kempen.

Als (techniek)bedrijf uit de Kempen mag u deze 6de editie niet missen! Inmiddels hebben zich al 29 bedrijven aangemeld.
Aanmelden kan via: www.kempentech.nl/aanmelden

KempenTech wordt gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg 52 in Hapert en georganiseerd door het Kempische Ondernemers PlatformWerken in de KempenVan der Aalst EventsTechniekportaal De Kempenhet Huis van de Brabantse Kempen en het Kempisch Bedrijvenpark.