Lees meer over de diverse werkzaamheden die komende periode op het KBP worden uitgevoerd.

Aanleg ontsluitingsweg op Kempisch Bedrijvenpark
Heijmans is gestart met de werkzaamheden voor het bouw- en woonrijpmaken van de noordelijk kavels op het Kempisch Bedrijvenpark. Deze bedrijfskavels worden ontsloten middels een aansluiting op de bestaande Smaragdweg. De voorzieningen zoals riolering, nutsvoorzieningen, asfalt, openbare verlichting, camerabeveiliging en glasvezel worden komende periode aangelegd. Vanwege de werkzaamheden is de Smaragdweg vanaf de N284 aan één zijde tijdelijk afgesloten voor verkeer.
Door de aanleg van de nieuwe weg ontstaan interessante verkavelingsmogelijkheden voor kavels tussen 5.000m² en 15.000m².

Bouw ATD Machinery gestart
Remmers Bouwgroep uit Tilburg is gestart met de realisatie van de nieuwbouw voor ATD Machinery. Op een kavel van ca. 7200m² wordt een zeer moderne bedrijfshal met kantoorruimte gebouwd. De ruwbouw wordt volgens planning in november 2014 opgeleverd. Het bedrijf opent in januari 2015 haar deuren op het Kempisch Bedrijvenpark.

Oefening Brandweer
Enkele brandweerkorpsen uit de Kempen organiseren tussen maandag 16 juni en donderdag 10 juli brandbestrijdingsoefeningen op het KBP. Er wordt geoefend met echt vuur en rook. Voor de realistische trainingen is een speciale mobiele unit geplaatst.