De mooiste high tech bedrijven verzamelen zich dit weekeinde op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert voor de High Tech Ontdekkingsroute. Jong en oud, professionals en liefhebbers zijn zaterdag 6 juni van harte welkom

Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute presenteert Bruns haar natuurkundige Exhibits, Berlingr demonstreert de nieuwste robots. KSE, Vencomatic en MS Schippers presenteren samen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van agrotech. In de thuisbioscoop van Prowork beleef je een unieke filmervaring. Diffutherm/Dekalin laat zien waar hun producten worden toegepast en Wagenbouw Hapert geeft een kijkje in hun  productiemethode. ATD Machinery opent zaterdag speciaal haar deuren openen voor een rondleiding door het nieuwe pand. Kortom, een echte ontdekkingsroute voor jong en oud. De toegang voor het publieksevenement is gratis!

De High Tech Ontdekkingsroute bestaat uit diverse Hotspots in de Brainport regio. De Kempische Hotspot wordt georganiseerd in Hapert op het Kempisch Bedrijvenpark, tegenover het nieuwe pand van ATD Machinery (Smaragdweg 30, Hapert). Het is een initiatief van het Kempisch Bedrijvenpark, het Kempisch Ondernemers Platform en het Huis van De Brabantse Kempen. De tent is geopend van 11:00u tot 17:00u.