Van Dingenen Transport heeft ca. 10.000m² extra terrein gekocht op het Kempisch Bedrijvenpark ten behoeve van de uitbreiding van haar logistieke activiteiten.

Het terrein sluit aan op het huidige perceel van Van Dingenen Transport en biedt ruimte voor toekomstige uitbreiding van de opslagcapaciteit. Van Dingenen Transport kocht in 2012 een kavel van ca. 15.000m² op het KBP met een optie voor uitbreiding van 10.000m², die nu wordt gebruikt. In 2015 is het transportbedrijf verhuisd naar de nieuwe locatie. Een deel van de activiteiten werd voortgezet op de oude locatie aan de Wijer. Met de koop van het terrein concentreert Van Dingenen Transport alle activiteiten op het Kempisch Bedrijvenpark. De achterblijvende locatie wordt ontwikkeld voor woningbouw.

Van Dingenen Transport is een modern transportbedrijf met circa 110 medewerkers en 80 vrachtwagens. Het bedrijf levert logistieke diensten en opslagfaciliteiten op maat en heeft een grote klantenkring in met name De Kempen en Zuid-Oost Brabant en biedt vervoer aan door geheel West-Europa. Binnenkort wordt gestart met de inrichting van het nieuwe terrein.

Directeur/eigenaar Jan van Dingenen: “We zijn een typisch Kempisch bedrijf, waarbij alles draait om duurzame klantrelaties.  Dat betekent: dag en nacht klaar staan. We onderscheiden ons op kwaliteit en flexibiliteit. Daardoor heeft ons bedrijf flink kunnen groeien, ondanks de crisis. Door deze investering kunnen we aan de toenemende vraag naar op- en overslag van goederen voldoen. Met de bundeling van onze activiteiten op deze plek maken we een forse efficiencyslag”

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijvenpark, voor grotere bedrijven, gelegen bij Hapert langs de rijksweg A67, midden in de Brabantse Kempen en onderdeel van de Brainportregio. Het bedrijvenpark heeft een omvang van netto 69 hectare, waarvan sinds 2011 46% is verkocht.