Van Dingenen Transport uit Hapert heeft een kavel van ruim 1 hectare gekocht op het Kempisch Bedrijvenpark voor de bouw van een nieuw warehouse. Met de koop wordt het huidige terrein van Van Dingenen voor de derde keer uitgebreid.

Het nieuwe warehouse biedt ruimte voor ruim 7.000 palletplaatsen en is voorzien van een grote overkapping voor opslag van volumineuze producten. Het gebouw heeft diverse laaddocks, kantoorruimte en op het terrein is ruimte voor de stalling van vrachtwagens. 

Van Dingenen Transport is in 2015 verhuisd naar het KBP. In 2016 is een uitbreiding gerealiseerd voor het parkeren van vrachtwagens. In 2017 is een flinke uitbreiding gerealiseerd voor de opslag van goederen. Het bedrijf is vanwege nieuwe klanten en de toename van het aantal vrachtwagens nu toe aan een derde uitbreiding. In september wordt gestart met de bouw van het nieuwe warehouse. Het bedrijf is sinds de verhuizing in 2015 sterk gegroeid en telt nu 140 medewerkers en 100 vrachtwagens. Directeur/eigenaar Jan van Dingenen: “We zijn klaar voor de toekomst!

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijvenpark voor grotere bedrijven, gelegen in Hapert langs de rijksweg A67, midden in de Brabantse Kempen en onderdeel van de Brainportregio. Het bedrijvenpark heeft een omvang van netto 69 hectare, waarvan sinds 2011 55% is verkocht.