De werkzaamheden voor de bouw van een Facility Point op het Kempisch Bedrijvenpark zijn gestart. Bouwbedrijf Willy Naessens realiseert in opdracht van Schippers Onroerend Goed het gebouw op een prominente locatie aan de Provincialeweg.

In het Facility Point is ruimte voor diverse kantoorfuncties. Het gebouw is flexibel in te delen. De kantoorruimte is onder andere bedoeld voor de huisvesting van de projectorganisatie van het KBP, het parkmanagement KBP en overige bedrijven en organisaties. Subway opent op de begane grond een restaurant.

Het gebouw wordt gerealiseerd op een zichtlocatie bij het kruispunt in het noorden van het bedrijvenpark. Het heeft drie bouwlagen en ca. 1.500 m² vloeroppervlakte. Schippers Onroerend Goed bouwt het Facility Point en gaat de kantoor- en horecaruimte verhuren. Het gebouw wordt in het eerste kwartaal van 2021 in gebruik genomen. Meer informatie over huurmogelijkheden www.schipvast.com.

Komende maanden wordt ook de infrastructuur aan de Diamantweg uitgebreid voor een goede ontsluiting van het perceel van het Facility Point en de resterende bouwkavel. Er wordt een nieuw kruispunt aangelegd aan de Diamantweg. Het huidige informatiecentrum van KBP wordt verwijderd, zodra het Facility Point is opgeleverd.