Squall International verdubbelt haar pand op het Kempisch Bedrijvenpark. Het bedrijf heeft hiervoor de naastgelegen kavel van 6.800 m² gekocht.

De uitbreiding wordt gebouwd door Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk en is ontworpen door architect Joost van der Sande.
Squall International was in september 2011 het eerste bedrijf dat haar deuren opende op het nieuwe Kempisch Bedrijvenpark. Inmiddels is Squall uitgegroeid tot een belangrijke bewerker en leverancier van kwartsglas en producent van glascomponenten. Deze componenten worden met name gebruikt voor de productie van glasvezel en voor de waterzuiveringsindustrie. In 2017 heeft Squall twee bedrijven overgenomen. De uitbreiding van de bedrijfshal biedt het bedrijf meer ruimte voor opslag van voorraden en voor productie. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en levert haar producten wereldwijd. De nieuwbouw start in juli en wordt begin 2019 sleutelklaar door Moeskops’ Bouwbedrijf opgeleverd.

Directeur/eigenaar Twan Swinkels: “Door verbreding en groei in onze industrie zijn wij vereerd om onze faciliteit te vergroten. Hiermee waarborgen wij onze continuïteit, alsmede die van onze klanten, partners en huidige/toekomstige collega’s.”

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijvenpark, voor grotere bedrijven (minimale kavel 5.000 m²), gelegen bij Hapert langs de rijksweg A67, midden in de Brabantse Kempen en onderdeel van de Brainportregio. Het bedrijvenpark heeft een omvang van netto 69 hectare, waarvan sinds 2011 nu ruim 50% is verkocht.