Erik Moeskops, directeur/eigenaar van Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf uit Bladel heeft een overeenkomst getekend voor de koop van een kavel van ca. 12.500m² op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Moeskops concentreert haar bedrijfsactiviteiten op de nieuwe locatie in Hapert. Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf ontwerpt en produceert diverse kartonnen presentatie- en opbergmiddelen en verpakkingsmaterialen. Het bedrijf is marktleider in Nederland en heeft bijna 100 medewerkers. Moeskops is nu gevestigd in Bladel en in Middelbeers. De activiteiten worden verplaatst naar het KBP. De nieuwe locatie biedt ruimte voor uitbreiding en optimalisatie van het productieproces. Onlangs is geïnvesteerd in een nieuw machinepark, waardoor Moeskops de verpakkingsindustrie en de postpakketmarkt nog beter kan bedienen. 

Erik Moeskops: “Het is al lange tijd een wens om onze activiteiten te verplaatsen naar het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Door de aanhoudende groei van ons bedrijf en de voordelen van concentratie hebben we besloten om de stap nu te zetten”. Het KBP past bij ons bedrijf, de ligging is goed en het bedrijventerrein heeft een goede uitstraling”. We krijgen een prominente plek aan de provinciale weg. Ons bedrijf is geworteld in de Kempen en we zijn trots dat we hier kunnen groeien”.  

Burgemeester Boy Swachten, voorzitter van het KBP: “Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf is een typisch Kempische onderneming. Het is een familiebedrijf dat is uitgegroeid naar een belangrijke speler in de grafische industrie. Men produceert niet alleen verpakkingen, maar is ook innovatief en sterk in ontwikkeling van nieuwe producten. We kunnen Moeskops een mooie plek bieden aan de entree van het KBP”. 

Margry Arts Architecten uit Valkenswaard heeft het nieuwe bedrijfspand ontworpen. Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de nieuwbouw.

Boy Swachten, Yvonne Moeskops en Erik Moeskops