Het KBP is gunstig gelegen in de ondernemende Brainportregio en op slechts tien autominuten van de High Tech campus in Eindhoven. Met een directe ontsluiting op de A67 heeft het KBP uitstekende verbindingen naar andere internationale (industriële) centra.

In het hart van de Brabantse Kempen ligt het Kempisch Bedrijvenpark. Een hoogwaardig en modern bedrijvenpark van 175 hectare met een eigentijdse infrastructuur en een hoog voorzieningenniveau. Het KBP is gunstig gelegen in de ondernemende Brainportregio en op slechts tien autominuten van de High Tech campus in Eindhoven. Met een directe ontsluiting op de A67 heeft het KBP bovendien uitstekende verbindingen naar andere internationale (industriële) centra zoals Eindhoven Airport, het havengebied van Moerdijk, het Duitse Ruhrgebied en de haven van Antwerpen; het economisch hart van Vlaanderen. Op dit duurzame, groene bedrijvenpark is 69 hectare aan hoogwaardige bedrijfskavels beschikbaar. Ruim 40% is al uitgegeven.  

De Brabantse Kempen is een regio waar het goed wonen en werken is en die zich kenmerkt door haar grote (industriële) bedrijvigheid. Een regio waar ondernemingszin, innovatie en hard werken hand in hand gaan. Hier zijn gerenommeerde bedrijven met nationale en internationale allure actief, samen met een grote diversiteit aan toeleveranciers.  

Toekomstgericht
De aantrekkelijke inrichting van het KBP met hoogwaardige voorzieningen, veel groen en de aandacht voor architectuur zorgen voor een waardevaste investering. De voorzieningen passen bij een eigentijds en toekomstgericht bedrijvenpark. Voorbeelden daarvan zijn het open glasvezelnetwerk, de operationele camerabeveiliging, een tankstation voor diesel en een streng beveiligde parkeerplaats voor vrachtwagens. Het KBP is een regionaal bedrijventerrein en is bedoeld voor bedrijven die een perceel van minimaal 5.000 m2 nodig hebben tot milieucategorie 4. 

Ruimte voor groei
Uit de grote diversiteit aan bedrijven die inmiddels gevestigd zijn blijkt dat KBP de ideale locatie is voor de slimme maakindustrie. Het eerste bedrijf dat zich vestigde, Squall International, is gespecialiseerd in de bewerking van kwarts glas en is nu al bijna twee jaar operationeel. Ook VDL heeft een kavel van 5ha gekocht voor uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten. In april 2013 is het Kempisch Logistiek Centrum geopend. Twee transportondernemers uit de regio hebben de handen ineen geslagen en samen maar liefst 10,5 hectare afgenomen. Zij kochten deze locatie aan de A67 voor realisatie van een full service logistiek centrum. Ook Diffutherm, een producent van coatings, lijmen en afdichtingen start op korte termijn de productie in het nieuwe bedrijfspand op een kavel van 4ha. Staalmarkt is in de zomer verhuisd van Eindhoven naar het Kempisch Bedrijvenpark. Staalmarkt levert alle denkbare varianten in metaal en kunststoffen. Al dan niet bewerkt, direct, op afroep en op maat gezaagd. Begin 2014 opent ook Kuypers Kunststoftechniek haar deuren. ATD Machinery start in februari 2014 met de nieuwbouw op KBP. Het bedrijvenpark is volop in ontwikkeling en biedt ruimte voor groeiende ondernemers.  

Het beste van de Brabantse Kempen
Het KBP biedt het beste van twee werelden. Het bedrijvenpark ligt in het hart van een moderne en ondernemende regio en te midden van de gemoedelijke Brabantse Kempen. De directe ontsluiting op de A67 maakt het bedrijvenpark optimaal bereikbaar.