Op 8 en 9 juni 2018 presenteren Kempische (tech) bedrijven zich tijdens KempenTech op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Ze laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien tijdens de Dutch Technology Week. Kempische bedrijven leveren topprestaties waar onze regio trots op is. KempenTech is het evenement waar Kempische bedrijvigheid en techniek in de spotlight staan voor een breed publiek.

De kracht van KempenTech bestaat uit de combinatie van programma’s voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden. 

Netwerkbeurs
Op vrijdag 9 juni is de relatie dag op KempenTech: voor en door ondernemers. Op de netwerkbeurs De netwerkbeurs is het podium voor Kempische (tech)bedrijven 
om kennis te maken met andere ondernemers in de regio en te vertellen over de wonderlijke en innovatieve technologieverhalen. Op de relatie dag wordt ook een KOP symposium en een netwerkborrel georganiseerd door het Kempisch Ondernemers Platform voor de leden van de aangesloten ondernemersverenigingen.

Onderwijsprogramma
Op vrijdag 8 juni kunnen de Kempische (tech)bedrijven jongere generatie kennis laten maken techniek voor toekomstige werkgelegenheid. De leerlingen van het basisonderwijs maken een tour door de beurstent langs allerlei leuke, opmerkelijke, interessante techniekactiviteiten om te ontdekken dat techniek leuk, uitdagend en kansrijk is; om te studeren en in te werken is. Het onderwijsprogramma is besloten en slechts op uitnodiging voor kinderen te bezoeken.

High Tech Ontdekkingsroute
De High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag is de dag voor jong en oud, families, professionals en techniekliefhebbers. Bezoekers kunnen op interactieve wijze kennis maken met technische hoogstandjes. Er zijn volop activiteiten en verrassende ontdekkingen om te doen.

Banenbeurs
Ook organiseert Werken in de Kempen op zaterdag een banenbeurs voor alle werkenden en werkzoekenden. Tientallen werkgevers uit de regio zijn er aanwezig om potentiële nieuwe medewerkers aan te trekken. Andersom kunnen professionals een CV check laten doen, rondneuzen in het enorme vacature-aanbod en potentiële werkgevers de hand schudden.

Aanmelden
KempenTech wordt gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert en wordt georganiseerd door het Kempische Ondernemers Platform, ondernemers uit de Kempen, het Kempisch Bedrijvenpark, Werken in de Kempen en het Huis van de Brabantse Kempen.

Als (techniek)bedrijf uit de Kempen mag u dit event niet missen. Inmiddels hebben al 35 bedrijven zich aangemeld! Aanmelden kan via de website www.kempentech.nl/aanmelden