Burgemeester Remco Bosma, voorzitter van Kempisch Bedrijvenpark en Jan van Dingenen, directeur/ eigenaar van Van Dingenen Transport hebben een koopovereenkomst gesloten.

De overeenkomst is gesloten voor de uitbreiding van Van Dingenen Transport op het Kempisch Bedrijvenpark te Hapert. Van Dingenen Transport breidt haar terrein voor de derde keer uit. Sinds de verhuizing naar het KBP is het transportbedrijf sterk gegroeid. In totaal heeft Van Dingenen Transport met deze uitbreiding 4,1 hectare in eigendom. De koop is bedoeld voor uitbreiding van het parkeerterrein voor vrachtwagens. Ook liggen er plannen om de huidige opslaghallen uit te breiden.


Van Dingenen Transport is een modern transportbedrijf met circa 140 medewerkers en 100 vrachtwagens. Het bedrijf levert logistieke diensten en opslagfaciliteiten op maat en heeft een grote klantenkring in met name De Kempen/ Zuidoost Brabant en biedt vervoer aan door geheel West-Europa. Binnenkort wordt gestart met de aanleg en inrichting van het nieuwe terrein.

Directeur/eigenaar Jan van Dingenen: “We zijn een typisch Kempisch bedrijf, waarbij alles draait om duurzame klantrelaties.  Dat betekent: dag en nacht klaar staan voor onze klanten. We onderscheiden ons op kwaliteit en flexibiliteit. Daardoor heeft ons bedrijf flink kunnen groeien.

Kempisch Bedrijvenpark
Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden voor grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio. Inmiddels is 62% van het bedrijvenpark verkocht.