Innovatieve high tech bedrijven uit De Brabantse Kempen presenteren zich op 24 mei tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

De Brabantse Kempen sluit zich aan bij de Dutch Technology Week waarin tal van bedrijven zich presenteren aan scholieren en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in techniek en innovatie.De deelnemende bedrijven en initiatiefnemers willen graag laten zien dat techniek fun, uitdagend en kansrijk is om te studeren, in te werken, in te ondernemen en in te investeren. Kempische bedrijven zullen op een laagdrempelige manier laten zien dat techniek erg leuk kan zijn en welke innovatieve  producten in deze regio bedacht en geproduceerd worden.

De deelnemende bedrijven uit De Brabantse Kempen zijn: NTS Group, Faes Group, ATD Machinery, VDL, Diffutherm, KSE, Hapert Aanhangwagens, Vencomatic Group, MS Schippers en Bruns.

De High Tech Ontdekkingsroute bestaat uit diverse Hotspots in de Brainport regio. De Kempische Hotspot wordt georganiseerd op het Kempisch Bedrijvenpark naast het nieuwe pand van Diffutherm die ook haar deuren op deze dag zal openen. Dat biedt een uniek kijkje in de keuken. De deelname aan de High Tech Ontdekkingsroute is een initiatief van het Kempisch Ondernemersplatform, het Kempisch Bedrijvenpark en het Huis van De Brabantse Kempen. Dit jaar heeft de Kempen voor het eerst een eigen hotspot! Meer informatie: www.dutchtechnologyweek.nl

Bezoek de hotspot van de Brabantse Kempen op zaterdag 24 mei
Toegang is gratis