Cotax Transport uit Reusel en SWABO uit Bladel gaan verhuizen naar het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) in Hapert. De bedrijven hebben onlangs een aanvraag voor een omgevingsvergunning ingediend.

Cotax Transport (Vanaf januari 2017 CoTrans) is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in 24 uur palletdistributie, lengte transporten, spoedtransporten en op- en overslag van goederen. Door de verplaatsing naar het KBP is er ruimte voor uitbreiding en worden de activiteiten geconcentreerd op één locatie. Cotax Transport neemt een kavel van 11.200m² op het Kempisch Logistiek Centrum in gebruik. De oude locatie van Cotax in Reusel wordt ontwikkeld voor woningbouw.

Impressie nieuwbouw Cotax Transport

SWABO uit Bladel is een metaalbewerkingsbedrijf en levert met name onderdelen voor verpakkingsmachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van plaat- en constructiewerk van enkelstuks tot middelgrote series staal en RVS. De huidige vestigingen in Bergeijk, Bladel en Reusel worden samengevoegd op de nieuwe locatie van  9.400m².

Impressie nieuwbouw SWABO

Beide bedrijven starten op korte termijn met de bouw van de nieuwe vestiging aan de Diamantweg. De bouwwerkzaamheden voor de nieuwe locatie van Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf  aan de Smaragdweg op het KBP zijn ook opgestart.