Glasvezel
Menu

Glasvezel

Het Kempisch Bedrijvenpark is een hoogwaardig en modern bedrijvenpark. Een glasvezelnetwerk maakt dan ook deel uit van de eigentijdse voorzieningen op het bedrijvenpark.

Open glasvezelnetwerk

Het KBP is voorzien van een open glasvezelnetwerk. KBP heeft dit netwerk aangelegd met het doel om alle bedrijven op het KBP toegang te bieden tot dit hoogwaardig glasvezelnetwerk. Bij vestiging is de aansluiting dan ook gratis. Behoud van onafhankelijkheid en keuzevrijheid in leveranciers staan in de aanpak centraal.

Een aansluiting op een glasvezelnetwerk is een uitstekend alternatief voor de traditionele koperaansluiting. Glasvezel is een betrouwbare, snelle en veilige drager voor datatransport en kent een zeer hoge capaciteit in beide richtingen (naar- en van uw bedrijf). De aansluiting op het glasvezelnetwerk is een extra voorziening die bij oplevering van de kavel wordt aangeboden.

Voor het gebruik van het glasvezelnetwerk en het datatransport worden door KBP maandelijks kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de gewenste capaciteit. KBP is verantwoordelijk voor de begroting en exploitatie van het glasvezelnetwerk.